Intuitieve Ontspanningsmassage

Deze intuïtieve massage wordt gegeven op de blote huid, waarbij gebruik wordt gemaakt van warme huidvriendelijke olie die is verrijkt met een etherische olie. Hierbij kom je in een aangenaam warme, sfeervolle omgeving tot volledige ontspanning. Het helpt om gewoon lekker bij te tanken en is goed bij spanning- en vermoeidheidsklachten. De massage is nooit helemaal hetzelfde, omdat hij wordt gegeven vanuit intuïtie, met respect en liefdevolle aandacht.

Als masseur laat ik me leiden door mijn gevoel en intuïtie, daardoor is een massage steeds weer anders. Tijdens de massage wordt er niet gepraat. Er wordt contact gemaakt zonder woorden. Doordat je gaat voelen wat de masseur doet wordt het denken uitgeschakeld. Je komt even lekker uit je hoofd en weer in contact met je eigen gevoel en intuïtie. Het denken speelt een grote factor in het dagelijkse leven, waardoor het voelen en de intuïtie op de achtergrond zijn geraakt.

Door middels de massage aangeraakt en geraakt te worden, en zo steeds meer in contact te komen met je gevoel en intuïtie, zul je ook steeds meer gaan voelen wat voor jou belangrijk is in jouw eigen leven. Deze massagevorm is rustig en sfeervol. De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zijn steeds afgedekt met aangenaam warme handdoeken. Het gebruik van handdoeken en massage-olie is inbegrepen.