Algemene Voorwaarden

Algemeen

Massagepraktijk aan-Raken verleent geen medische massages. Bij medische klachten dient u met uw behandeld arts of specialist te overleggen alvorens een behandeling te ondergaan. Massagepraktijk aan-Raken verleent géén erotische massages, aanvraag tijdens een behandeling wordt niet op prijs gesteld.

Intake en uw gezondheid

Is er sprake van medische klachten, bent u in behandeling bij een arts of specialist of gebruikt u medicijnen die het reactievermogen beïnvloeden, dan dient u dit door te geven. Belangrijk voor vrouwen: als u zwanger bent, of in de aanlooptijd om het te worden, moet u dat beslist melden. Ook wanneer de zwangerschap moeizaam verloopt, dient u dit voorafgaand aan de behandeling te melden.

U bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie m.b.t. de gezondheid van uzelf of uw kind.

Privacy

Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden.

Uitsluiting van behandeling

Massagepraktijk aan-Raken behoudt zich het recht voor een cliënt van behandeling uit te sluiten.

Verzekering

Massagepraktijk aan-Raken is WA verzekerd.

Massage

Annulering van een opdracht is tot 24 uur voor aanvang, telefonisch of per e-mail, mogelijk. Hierna worden de kosten in rekening gebracht. Elke behandeling dient na afloop contant, en zoveel mogelijk gepast, te worden afgerekend. U ontvangt hiervoor een kwitantie.

Massagepraktijk aan-Raken heeft het recht de opdracht te annuleren, indien er, naar het oordeel van Massagepraktijk aan-Raken, geen sprake is van een hygiënische situatie. Restitutie van de kosten vindt dan niet plaats.

Behandelingen alleen op afspraak.

Kadobonnen en behandelkaarten

De kadobon en behandelkaart kunnen alleen voor massagediensten worden ingewisseld bij Massagepraktijk aan-Raken. De geldigheid van de algemene kadobon en de behandelkaart is 1 jaar na uitgifte. Gebruik van de kadobon graag melden bij het maken van de afspraak. De kadobon en behandelkaart zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Een via de e-mail bestelde kadobon kan niet geannuleerd worden.

Een behandelkaart is persoonsgebonden.

NB: Massage is geen therapie of geneeswijze, ze vervangen niet de reguliere geneeswijze!